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J-GLOBAL ID:200901043554665100
Update date: Sep. 12, 2022
Ioroi Ryo
イオロイ リョウ | Ioroi Ryo
Affiliation and department:
Tokyo Healthcare University
About Tokyo Healthcare University
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Research field (3):
Food sciences
, Applied biochemistry
, Applied microbiology
Research keywords (2):
応用微生物学・応用生物化学・食品科学
, Applied Microbiology and Applied Biochemistry and Food Science
Research theme for competitive and other funds (1):
微生物の産生する機能性生理活性物質の研究
MISC (6):
K TAKAGI, R JOROI, T UCHIMURA, M KOZAKI, K KOMAGATA. PURIFICATION AND SOME PROPERTIES OF DEXTRANSUCRASE FROM STREPTOCOCCUS-BOVIS 148. JOURNAL OF FERMENTATION AND BIOENGINEERING. 1994. 77. 5. 551-553
林 俊郎, 五百蔵 良, 小原 直弘, 小崎 道雄. Streptococcus bovisの産生するdextransucraseによるオリゴ糖生成(その2). 日本食品工業学会誌. 1992. 39. 5. 391-396
Toshiro HAYASHI, Ryo IOROI, Naohiro OHARA, Michio KOZAKI. OLIGOSACCHARIDES PRODUCTION BY DEXTRANSUCRASE OF STREPTOCOCCUS BOVIS. Nippon Shokuhin Kogyo Gakkaishi. 1992. 39. 5. 391-396
五百蔵 良, 林 俊郎, 小原 直弘, 小崎 道雄. 牛のルーメンより分離したStreptococcus bovis No.148の産生するdextransucraseによるオリゴ糖生成(その1). 日本食品工業学会誌. 1990. 37. 5. 355-362
Ryo IOROI, Toshiro HAYASHI, Naohiro OHARA, Michio KOZAKI. OLIGOSACCHARIDE PRODUCTION BY DEXTRANSUCRASE OF STREPTOCOCCUS BOVIS NO. 148 ISOLATED FROM BOVINE RUMEN. Nippon Shokuhin Kogyo Gakkaishi. 1990. 37. 5. 355-362
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Books (2):
食品学各論
樹村房 2002
フローチャートによる食品学総論実験
地人書館 1997
Professional career (1):
Doctor of Agriculture (Ph. D.) (Tokyo University of Agriculture)
Association Membership(s) (5):
日本食品保蔵科学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本生物工学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
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