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J-GLOBAL ID:200901065414119460   Update date: Jan. 17, 2024

Igoshi Keiji

イゴシ ケイジ | Igoshi Keiji
Research field  (3): Animal production science ,  Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Animal Science and Grassland Science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 1997 - 発酵乳製品の微生物および生化学的研究
  • Microbiology and Biochemistry of Fermented Milk Products
MISC (35):
Books (2):
  • チーズ熟成中のタンパク質分解
    ミルクのサイエンス
  • ミルクのサイエンス(共著)
    全国農協乳業プラント協会
Education (6):
  • - 1981 The University of Tokyo
  • - 1981 The University of Tokyo Graduate School, Division of Agricultural Science
  • - 1976 東京教育大学 農学研究科
  • - 1976 Tokyo Educational University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1974 東京教育大学 農学部 生物化学工学
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Professional career (1):
  • (BLANK)
Awards (1):
  • 2003/09 - 日本酪農科学会賞
Association Membership(s) (4):
日本酪農科学会 ,  日本畜産学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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