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J-GLOBAL ID:200901084904210088   Update date: May. 16, 2020

Shindo Jo

シンドウ ジョウ | Shindo Jo
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (1): Marine/Aquatic life sciences
Research keywords  (2): 水産化学 ,  Fisheries Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2005 - 未利用資源の食品への有効利用に関する研究
  • 2005 - Study on Utilisation of Aquatic Resources
  • 水産食品の品質評価に関する研究
  • カマボコのゲル物性に関する研究
  • 魚肉の品質評価に関する研究
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MISC (21):
Books (1):
  • REOLOGICAL ANALYSIS OF JELLY STRENGTH IN HEAT INDUCED GEL LIKE KAMABOKO
    DEVELOPMENTS IN FOOD ENGINEERING, BLACKIE ACADEMIC & PROFESSIONAL 1994
Works (3):
  • カラギーナン精製に関する研究
    2003 -
  • 水産食品へのおからの利用
    2000 -
  • Utilization of tofu refuse for sea food
    2000 -
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kagoshima University)
Association Membership(s) (2):
日本食品科学工学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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