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J-GLOBAL ID:200901085986421533   Update date: Jan. 17, 2024

Ishioroshi Makoto

イシオロシ マコト | Ishioroshi Makoto
Affiliation and department:
Research field  (2): Animal production science ,  Food sciences
Research keywords  (6): 食品科学 ,  肉製品製造学 ,  食肉科学 ,  Food Science ,  Meat Products ,  Meat Science
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • 1992 - 果実プロテアーゼを利用した新規食肉軟化剤の開発
  • 1992 - Development of Meat Tenderizer using Fruit Proteases
  • 1989 - ミオシンの加熱ゲル形成に及ぼす2価金属の影響
  • 1989 - Effects of Divalent Metals on Heat-induced Gelation of Myosin
  • 1978 - ミオシンの加熱ゲル形成能に関する研究
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MISC (51):
Books (5):
  • 畜産食品の事典
    朝倉書店 2002
  • 食肉の科学-食肉の加工
    朝倉書店 1996
  • Meat Science-Processing of meat
    Asakura shoten 1996
  • 食品の物性-第6集-ミオシンの加熱ゲル形成機構
    食品資材研究会 1980
  • Rheology of Foods -6- Heat-induced Gelation of Myosin
    1980
Works (14):
  • 食肉軟化剤としての植物プロテアーゼ
    1994 -
  • Fruits Proteases as Meat Tenderizer
    1994 -
  • 2価金属塩による肉製品の低塩化
    1993 -
  • 減塩食肉製品の結着性:卵殻粉の利用
    1993 -
  • Reduction of Sodium Salt in the Meat Products by Divalent Metal Salts
    1993 -
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Education (4):
  • - 1982 Hokkaido University
  • - 1982 Hokkaido University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1974 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Faculty of Animal Husbandry
  • - 1974 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Faculty of Animal Science
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (6):
食肉品質研究会 ,  日本水産学会 ,  日本食肉研究会 ,  日本畜産学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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