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J-GLOBAL ID:200901085986421533
Update date: Jan. 17, 2024
Ishioroshi Makoto
イシオロシ マコト | Ishioroshi Makoto
Affiliation and department:
Research field (2):
Animal production science
, Food sciences
Research keywords (6):
食品科学
, 肉製品製造学
, 食肉科学
, Food Science
, Meat Products
, Meat Science
Research theme for competitive and other funds (10):
- 1992 - 果実プロテアーゼを利用した新規食肉軟化剤の開発
- 1992 - Development of Meat Tenderizer using Fruit Proteases
- 1989 - ミオシンの加熱ゲル形成に及ぼす2価金属の影響
- 1989 - Effects of Divalent Metals on Heat-induced Gelation of Myosin
- 1978 - ミオシンの加熱ゲル形成能に関する研究
- 1978 - Study on Heat-induced Gelation of Myosin
- プロテアーゼを利用した食肉軟化剤の開発
- 食肉の結着性に関する研究
- Development of meat tenderizer using proteases
- study on binding ability of meat
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MISC (51):
Books (5):
-
畜産食品の事典
朝倉書店 2002
-
食肉の科学-食肉の加工
朝倉書店 1996
-
Meat Science-Processing of meat
Asakura shoten 1996
-
食品の物性-第6集-ミオシンの加熱ゲル形成機構
食品資材研究会 1980
-
Rheology of Foods -6- Heat-induced Gelation of Myosin
1980
Works (14):
-
食肉軟化剤としての植物プロテアーゼ
1994 -
-
Fruits Proteases as Meat Tenderizer
1994 -
-
2価金属塩による肉製品の低塩化
1993 -
-
減塩食肉製品の結着性:卵殻粉の利用
1993 -
-
Reduction of Sodium Salt in the Meat Products by Divalent Metal Salts
1993 -
more...
Education (4):
- - 1982 Hokkaido University
- - 1982 Hokkaido University Graduate School, Division of Agriculture
- - 1974 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Faculty of Animal Husbandry
- - 1974 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Faculty of Animal Science
Professional career (1):
Association Membership(s) (6):
食肉品質研究会
, 日本水産学会
, 日本食肉研究会
, 日本畜産学会
, 日本生化学会
, 日本農芸化学会
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