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J-GLOBAL ID:201601014153621050   Update date: Jul. 17, 2024

Hayakawa Fumiyo

ハヤカワ フミヨ | Hayakawa Fumiyo
Affiliation and department:
Research theme for competitive and other funds  (17):
  • 2021 - 2025 味覚のバイオリズムを知ることで豊かな生活を実現:味覚変動の解明と応用
  • 2019 - 2023 テクスチャー用語を手がかりとする「かたさ・やわらかさ」の要素分類と食嗜好の解析
  • 2019 - 2022 Flavor-omics analysis of Japanese traditional seasonings for inheritance of objective flavor expression
  • 2018 - 2021 Construction of evaluation system of property control and taste response of novel rice starch aimed at utilization of rice higher-order function
  • 2015 - 2019 Characterization of "nebari texture" unique to Japanese diet and its application to dietary education
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Papers (45):
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MISC (29):
  • 田中福代, 早川文代, 望月寛子, 中野優子, 風見由香利, 岡崎圭毅, 増田甚八, 増田甚八, 朽方ひかり, 朽方ひかり, et al. リンゴの香気成分プロファイル事例と風味推定への試み. 日本食品科学工学会大会講演集. 2022. 69th
  • 田中福代, 岡崎圭毅, 岩波宏, 早川文代, 立木美保, 本多親子. 収穫後処理による果実の香りの調整. 日本食品科学工学会大会講演集. 2021. 68th
  • 早川文代, 中野優子, 風見由香利, 中野有加, 趙鉄軍, 蔦瑞樹, 池羽田晶文. ミニトマトの分析型官能評価法の開発とリモート評価への適用. 日本食品科学工学会大会講演集. 2021. 68th
  • Fukuyo Tanaka, Fumiyo Hayakawa, Miho Tatsuki. Flavor and Texture Characteristics of 'Fuji' and Related Apple (Malus domestica L.) Cultivars, Focusing on the Rich Watercore. MOLECULES. 2020. 25. 5
  • 早川文代, 風見由香利, 関山恭代, 関山恭代, 矢野裕之. Quality evaluation study on the gluten-free rice breads. 農研機構研究報告 食品研究部門(Web). 2019. 3. 3. 9-17 (WEB ONLY)-17
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Books (1):
  • 食の現代社会論 : 科学と人間の狭間から
    農山漁村文化協会 2022 ISBN:9784540204098
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