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J-GLOBAL ID:200901006314440630   Update date: Aug. 05, 2022

Shimoda Mitsuya

シモダ ミツヤ | Shimoda Mitsuya
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (7): セパレーション ,  抽出 ,  フレーバー ,  食品香気 ,  殺菌 ,  Study on Food Flavor ,  Non - thermal inactivation of microorganisms
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • Shock Waveを用いた省エネルギー・高品質殺菌システムの開発
  • 食品の非加熱CO2殺菌
  • 超高圧殺菌
  • CO2による非加熱酵素失活
  • 液状食品の非加熱CO2殺菌
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MISC (74):
Books (1):
  • ミクロバブルCO<sub>2</sub>殺菌
    サイエンスフォーラム、「食品の非加熱殺菌応用ハンドブック」 2001
Works (5):
  • 加圧カーボネーション殺菌技術の構築
    2003 -
  • 食品の非加熱CO<sub>2</sub>殺菌
    1998 - 2001
  • Non-thermal inactivation of microorganisms with CO<sub>2</sub>
    1998 - 2001
  • Shock Waveを用いた食品の省エネルギー殺菌技術の開発
  • 南九州畑作地域におけるゼロエミッション型カスケード利用システムの開発
Education (4):
  • - 1980 Kyushu University
  • - 1980 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1975 Kyushu University School of Agriculture
  • - 1975 Kyushu University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture (Kyushu University)
Work history (4):
  • 2004 - - 九州大学大学院農学研究院 教授
  • 1992 - 2003 Kyushu University School of Agriculture
  • 1992 - 2003 Associate Professor, Faculty of Agricalture,
  • Kyushu University
Awards (3):
  • 1997 - 日本果汁協会技術賞
  • 1990 - 日本食品工業学会奨励賞
  • 日本缶詰協会賞
Association Membership(s) (5):
日本食品工学会 ,  日本包装学会 ,  日本分析化学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品工業学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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