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J-GLOBAL ID:200901012927580760   Update date: Sep. 13, 2022

Kasai Midori

カサイ ミドリ | Kasai Midori
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 米の炊飯過程における成分変化
  • 圧力および加熱による野菜の硬化の機構
  • 野菜の硬さに及ぼす加熱前処理の影響
  • Change in components of rice during cooking
  • Mechanism of Pressure-and Heat-Induced Hardening of Vegetables
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MISC (31):
Education (1):
  • - 1978 Ochanomizu University
Professional career (1):
  • 博士(学術) (お茶の水女子大学)
Awards (1):
  • 1999 - 日本食品科学工学会奨励賞
Association Membership(s) (5):
日本海水学会 ,  日本高圧力学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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