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J-GLOBAL ID:200901013859537750   Update date: Aug. 20, 2022

Tsushida Tojiro

ツシダ トウジロウ | Tsushida Tojiro
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (6): 食品化学 ,  食品機能 ,  食品成分分析 ,  Food Chemistry ,  Food Functionality ,  Food Component Analysis
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 農産物・食品の生体調節機能の解明とその利用に関する研究
  • Researches for the clarificataion of physiological functionality of foods and their components.
MISC (26):
Books (18):
  • 食品機能性の科学(編集、分担執筆)
    産業技術サービスセンター 2008
  • 食品技術総合事典(編集、分担執筆)
    朝倉書店 食品総合研究所編 2008
  • 植物ポリフェノール含有素材の開発(分担執筆)
    シーエムシー出版 2007
  • 機能性食品の安全性ガイドブック(編集、分担執筆)
    サンエンスフォーラム 2007
  • アクティブシニア社会の食品開発指針(編集、分担執筆)
    サイエンスフォーラム 2006
more...
Professional career (2):
  • 農学博士
  • 農学博士 (名古屋大学)
Work history (1):
  • National Agriculture and Food Research Organization, National Food Research Institute Research Planning Section Director, Food Function Division
Committee career (3):
  • 日本農芸化学会 化学と生物編集委員
  • 日本食品科学工学会 欧文誌編集委員
  • 日本フードファクター学会(JsoFF) 理事
Association Membership(s) (10):
日本予防医学会 ,  日本培養動物細胞工学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本フードファクター学会(JsoFF) ,  Japanese Society of Food Science and Technology ,  Japanese Society for Functional Food Factors ,  Japanese Society for Animal Cell Culture Technology ,  Biotechnology and Agrochemistry ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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