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J-GLOBAL ID:200901014758828793   Update date: Sep. 22, 2022

Matsuyama Jun

マツヤマ ジユン | Matsuyama Jun
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 発酵豆乳の機能性
  • 発酵豆乳に関する研究
  • Lactic Fermentation of Soymilk
MISC (90):
Books (3):
  • ガイドラインまるごと理解 食べ物と健康
    医歯薬出版株式会社 2005
  • 食物・栄養系のための基礎化学
    丸善株式会社 2003
  • 食品学 栄養機能から加工まで
    共立出版(株) 2002
Works (1):
  • 乳酸菌およびビフィズス菌による豆乳の発酵性ならびにその利用に関する研究
    1988 - 1990
Education (2):
  • - 1964 Tamagawa University College of Agriculture
  • - 1964 Tamagawa University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 農学博士 (玉川大学)
Work history (6):
  • 1987 - 1993 桜美林短期大学非常勤講師
  • 1981 - 1993 Tamagawa University
  • 1993 - - 玉川大学 教授
  • 1970 - 1981 Tamagawa University
  • 1964 - 1970 Tamagawa University
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Committee career (3):
  • 1993 - 2007 日本食品保蔵科学会 評議員
  • 2005 - 2006 日本食品科学工学会 関東支部会 評議員
  • 2000 - 2004 日本食品科学工学会 評議員
Association Membership(s) (3):
日本食品保蔵科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  Japan Association of Food Preservation Scientists
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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