Rchr
J-GLOBAL ID:200901017469813906
Update date: Aug. 29, 2022
Shin Shichiro
シン シチロウ | Shin Shichiro
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Affiliation and department:
Nanzan University Faculty of Economics, Department of Economics
About Nanzan University Faculty of Economics, Department of Economics
Search "Nanzan University Faculty of Economics, Department of Economics"
Detailed information
Job title:
Professor
Research field (4):
Agricultural sociology
, Agricultural and food economics
, Applied microbiology
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (6):
経済
, 食料
, 農業
, Economics
, Food
, Agriculture
Research theme for competitive and other funds (2):
2004 - 2010 世界人口・食料生産・地球環境と経済
2004 - 2010 World Population・Food Production・Earth and Economics
MISC (22):
名古屋コーチンGPの物理化学的特性(第2報)-白色レグホーンとの比較. 日本調理科学会誌. 2000. 33. 4. 437-400
申 七郎, 尾関 教生, 吉田 行夫. キムチから分離したLeuconostoc菌種とLeuconostoc Bacteriophageの特性. 名古屋聖霊短期大学紀要. 2000. 20. 20. 11-17
Physical and Chemical properties of Nagoya-Cochin Egg(Part 2) -A Comparative of Nagoya-Cochin and white Leghorn Egg-. Journal of Cookery Science of Japan. 2000. 33. 4. 437-440
Characteristics of Leuconostoc Species and Leuconostoc Bac teriophages. Bulletin of Nagoya Holy Spirit Junior College. 2000. 20. 11-17
小川宣子, 申七郎, 伊藤秀夫, 山本るみ子, 峯木真知子. 名古屋コーチン卵の物理化学的特性 白色レグホーンとの比較. 日本調理科学会誌. 1999. 32. 2. 96-101
more...
Books (9):
新・図解食品学実験
(株)みらい 2003
食品学各論改訂第3版
南江堂 2002
食品学総論改訂第3版
南江堂 2002
食品学各論改訂3版
南江堂 2002
食品学総論改訂3版
南江堂 2002
more...
Professional career (3):
(BLANK) (Nagoya University)
農学博士
(BLANK) (Nagoya University)
Committee career (1):
2000 - 日本調理科学会 評議員
Association Membership(s) (10):
日本食生活学会
, 日本コンピュータサイエンス学会
, 日本乳酸菌学会
, 日本食品微生物学会
, 日本食品科学工学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本酪農科学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
, 日本畜産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM