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J-GLOBAL ID:200901019113189542
Update date: Jun. 25, 2024
Tamura Yoshifumi
タムラ ヨシフミ | Tamura Yoshifumi
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Affiliation and department:
Local Independent Administrative Agency Hokkaido Research Organization
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Detailed information
Homepage URL (1):
http://www.hro.or.jp/list/industrial/research/food/index.html
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (8):
酢酸菌
, 乳酸菌
, 酵母
, 発酵食品
, acetic acid bacteria
, lactic acid bacteria
, yeast
, Fermentative food
Research theme for competitive and other funds (1):
2004 - 2006 麦汁を用いた乳酸菌発酵飲料及びビールビネガーの開発
MISC (4):
TAMURA Yoshifumi, IWASHITA Atsuko, SASAKI Shigefumi, OHHORI Tadashi. The manufacture of vinegar made from potato pulp fermented with Rhizopus oryzae NBRC 4707. Journal of the Brewing Society of Japan. 2004. 99(3),202-207. 3. 202-207
TAMURA Yoshifumi, IWASHITA Atsuko, SASAKI Shigefumi, OHHORI Tadashi. The manufacture of vinegar made from potato pulp fermented with Rhizopus oryzae NBRC 4707. Journal of the brewing society of Japan. 2004. 99(3), 202-207. 3. 202-207
Tamura Yoshifumi. Manufacture of the Vinegar from Cheese Whey. Milk Science. 2000. 49(1),15-20. 1. 15-20
Tamura Yoshifumi. Manufacture of the Vinegar from Cheese Whey. Milk Science. 2000. 49(1), 15-20. 1. 15-20
Patents (5):
醸造酢およびその製造方法
食酢およびその製造方法
アロニア酢およびその製造方法
乳酸菌乾燥粉末の製造方法
耐塩性酵母の乾燥菌体スターター及びその製造方法
Works (12):
発酵食品製造用酵母の乾燥スターター化に関する研究
2000 - 2002
耐塩性酵母を用いた味噌発酵用ドライスターターの開発
2000 - 2001
発酵食品の香気及び機能性の強化に関する研究 乳酸菌の発酵食品中のフランノン精製とその増強に関する研究 酵母による発酵食品の香気及び機能性の強化に関する研究 フランノン化合物の前駆体に関する研究
1999 - 2001
道産米の用途開発 ペーパー状食品への加工
1998 - 2000
アロニア果実の有効物質の特性解明および生産・利用技術 アロニア果実を原料とした新規食品の開発
1998 - 2000
more...
Education (2):
- 1985 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Faculty of Animal Husbandry
- 1985 Obihiro University of Agriculture and Vetevinary Medicine Faculty of Animal Science
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会
, 日本醸造学会
, Japanese Society for Food Science and Technology
, Brewing Society of Japan
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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