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J-GLOBAL ID:200901022141896972
Update date: Jan. 17, 2024
Haga Seiichi
ハガ セイイチ | Haga Seiichi
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Affiliation and department:
Meijo University Faculty of Agriculture Department of Applied Biological Chemistry
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Detailed information
Job title:
Professor
Homepage URL (1):
http://www.geocities.co.jp/CollegeLife-Club/2833/
Research field (4):
Landscape science
, Environmental agriculture
, Animal production science
, Food sciences
Research keywords (6):
畜産物利用学
, 畜産資源化学
, 食品科学
, Animal Science and Thechnology
, Chemistry of Animal Products
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (11):
1997 - 低温増殖性乳酸菌を利用した食肉製品のおいしさと機能性探索
1997 - Study on Uncooked Fermented Meat Products
1992 - レトルト加熱を施した食肉製品の品質改善と高付加価値化
1992 - Study on Processing Functions of High Pressure and heat Treatment Meats
1974 - 殺菌条件の異なる牛乳・乳製品の成分・性状変化
1974 - Study on Protein-Protein Inreraction
動物由来食品の保存性に関する研究
食肉製品の二次機能および三次機能に関する研究
HACCP方式を導入した実習教育の効果
Research on The Preservation of Food of The Animal Origin
Research on The Function of The Fermented Meat Products.
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MISC (83):
HAYASHI Toshiya, HATTORI Atsuhiko, KATO Keiichi, FUJINO Tsuchiyoshi, HAGA Seiichi. Comparison of whey protein and water-soluble vitamin contents in the direct and indirect UHT-processed milk : Effect of pre-heating on the residual whey protein and water-soluble vitamin contents in UHT milk. Nihon Chikusan Gakkaiho. 2009. 80. 1. 41-45
芳賀聖一, 林 利哉, 大場正春, 坂田亮一. 低温増殖性乳酸菌を接種した豚肉におけるタンパク質分解挙動. 名城大学総合研究所 総合学術研究論文集. 2009. 8. 91-96
Masato Matsugi, Masakazu Hasegawa, Shohei Hasebe, Shohei Takai, Ryusuke Suyama, Yusuke Wakita, Kanako Kudo, Hiromi Imamura, Toshiya Hayashi, Seiichi Haga. Direct perfluoroalkylation of non-activated aromatic C-H bonds of phenols. TETRAHEDRON LETTERS. 2008. 49. 26. 4189-4191
芳賀聖一, 林 利哉, 小川幸彦, 田口真理, 荒川正樹, 坂田亮一, 西川 潤. 食の安全・安心を担う実習教育. 名城大学総合研究所 紀要. 2008. 13. 5-8
T. Hayashi, K. Kato, S. Haga. Angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptide derived from porcine skeletal muscle myosin fermented by Lactobacillus lactis subsp.lactis IFO-12007. J. Res. Inst. Meijo Univ., 7, 71-80(2008). 2008. 7. 71-80
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Patents (1):
キチンカルシウム粉末を添加した食品
Books (2):
高圧処理を施した非加熱発酵食肉製品の物性と組織構造
高圧生物科学と高圧技術 (さんえい出版) 1997
高圧処理を施した豚挽き肉の加工特性に及ぼす塩漬剤の影響
高圧バイオサイエンス (さんえい出版) 1994
Works (8):
レトルト耐性具材の技術開発
2000 -
Research on Retort Resistant Ingredients
2000 -
低温性乳酸菌を利用した非加熱発酵肉製品に関する研究
1994 -
Preperation of Uncook(]E88B4[)d Fermented Meat Products with Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria
1994 -
低温性乳酸菌を利用した発酵肉製品に関する研究
1993 -
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Education (4):
- 1974 Kyushu University Graduate School of Agriculture
- 1972 Kagoshima University Faculty of Agriculture
- 1972 Kyushu University
- 1972 Kagoshima University Faculty of Agriculture Animal Science
Professional career (2):
(BLANK) (Kyushu University)
(BLANK) (Kyushu University)
Committee career (5):
- 2009 日本食品科学工学会 本部理事、第56回大会会頭、支部評議員
2009 - 日本農芸化学会 支部評議員
1995 - 1999 日本農芸化学会 支部評議員
1999 - 日本食肉研究会 評議員、編集幹事責任者
1995 - 日本畜産学会 支部評議員
Association Membership(s) (5):
日本乳酸菌学会
, 日本食肉研究会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
, 日本畜産学会
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