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J-GLOBAL ID:200901022731519392   Update date: Oct. 13, 2004

Endo Hiroshi

エンドウ ヒロシ | Endo Hiroshi
Affiliation and department:
Research keywords  (7): 醸造 ,  食品保蔵 ,  食品加工 ,  食品科学 ,  food processing ,  noodle ,  miso
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2005 - 2007 ソバの機能性成分含量に及ぼす品種および栽培条件の影響
  • 2004 - 2006 常圧過熱水蒸気を利用した食品の微生物制御及び加工技術の開発
  • Miso yeast Processing of prefectural agricultural products
MISC (4):
Education (2):
  • - 1970 Nihon University College of Industrial Technology
  • Nihon University
Professional career (1):
  • 博士 (食品学)
Committee career (1):
  • 日本作物学会,XYZ系活性酸素消去発光研究会 日本食品科学工学会東北支部評議員
Association Membership(s) (6):
XYZ系活性酸素消去発光研究会 ,  日本作物学会 ,  日本食品保蔵科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  Japanese Society for Food Science and Technology ,  Japan Association of Food Preservation Scientists
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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