Rchr
J-GLOBAL ID:200901024222098437
Update date: Sep. 13, 2022
ANDO Tatsuhiko
ANDO Tatsuhiko
Papers (62):
石浜 峻, 白井智美, 神崎光太郎, 久保山朱里, 内田 治, 安藤達彦. コーヒー豆中の微量元素による産地判別. Trace Nutrients Research. 2017. 34. 1. 24-26
Identification of trace elements in determining the geographic origin of the tea leaves. 2016. 36. 5. 255-261
吉垣 茂, 橋本有似子, 三上純葉, 中村 純, 内田 治, 永島俊夫, 安藤達彦. ハチミツの結晶化による液状部分と固体部分の成分比較. 日本健康医学会雑誌. 2014. 22. 4. 247-252
Trace Elements in Tea Leaves from Yakushima and their Regional Variation. 2014. 31. 1. 27-31
穂坂 賢, 真田篤史, 鈴木伸治, 本間和宏, 若菜宣明, 田中越郎, 安藤達彦, 舘 博. エチオピア連邦民主共和国における生活用水の実態調査. 日本健康医学会雑誌. 2013. 22. 1. 52-57
more...
MISC (34):
安藤 達彦. ハチミツの鮮度評価. 食生活研究. 2007
舘 博, 穂坂 賢, 安藤達彦. 「東京農業大学プロジェクト研究 古代米(赤米)による味噌醸造の試み」. 東京農業大学. 2002
穂坂 賢, 安藤達彦, 舘 博. 「東京農業大学プロジェクト研究 古代米(赤米)による清酒醸造の試み」. 東京農業大学. 2002
安藤達彦, 穂坂 賢, 舘 博. 「東京農業大学プロジェクト研究 「田んぼ」水質調査班」. 東京農業大学. 2002
片岡栄子, 安原 義, 古庄 律, 安藤達彦, 舘 博, 穂坂 賢, 上地由朗. 「東京農業大学プロジェクト研究 桜の利用に関する研究」. 東京農業大学. 2002
more...
Books (7):
身のまわりの食品分析実験
三共出版 2011 ISBN:9784782706596
これからはじめる化学(第2版)
三共出版 2011 ISBN:9784782706435
これからはじめる化学
三共出版 2009
屋久島100の素顔
東京農業大学出版会 2007
身のまわりの食品化学実験(第2版)
三共出版 2003
more...
Lectures and oral presentations (52):
ハチミツ採蜜年度によるミネラル含有量の比較
(日本健康医学会総会 2010)
エチオピア連邦民主共和国における生活用水の実態調査
(日本健康医学会総会 2010)
醗酵黒大豆飲料の健康効果
(第17回日本健康医学会総会 2007)
紅茶飲用時における唾液クロモグラニンAを用いた精神的ストレス負荷の影響
(第17回日本健康医学会総会 2007)
成長期ラットにおける黒豆クエン酸酢の健康効果
(日本健康医学会総会 2006)
more...
Work history (2):
Tokyo University of Agriculture
Junior College of Tokyo University of Agriculture Department of Brewing and Fermentation
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM