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J-GLOBAL ID:200901027712903353   Update date: Feb. 14, 2024

Tanaka Tadayoshi

タナカ タダヨシ | Tanaka Tadayoshi
Affiliation and department:
Research field  (2): Applied biochemistry ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 家政学一般 ,  Home Science(including cloth/living environments)
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2005 - 2008 東南アジア産無塩大豆発酵食品の食文化に関する研究
  • 2002 - 2005 伝統発酵食品中の微生物の多様性とそのシーズ保存
  • 真空調理法に関する研究
  • 微生物の生産する揮発性物質が他種微生物に与える影響
  • Ecogenetical Study on Microbe of Traditional Fermented Food
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MISC (73):
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Patents (1):
  • バチルス・ズブチルス菌株及びこれを用いて製造した納豆
Works (4):
  • 東南アジア産無塩大豆発酵食品の食文化に関する研究 -無塩大豆発酵食品の製造、利用方法と風味特性および微生物フロラの相違と嗜好性について-
    2005 - 2008
  • 伝統発酵食品中の微生物の多様性とそのシーズ保存
    2003 - 2006
  • Ecogenetic comparative study of microorganisms in traditional fermented foods
    1997 -
  • Comparison of Korean Chungkuk-jung with Itohiki-natto and Development of new fermented soy bean with physiological function
    1995 -
Education (4):
  • - 1972 Tokyo University of Agriculture
  • - 1972 Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1970 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
  • - 1970 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Master of agriculture (Tokyo University of Agriculture)
Work history (9):
  • 1995 - - 共立女子短期大学,専任講師
  • 1995 - - Kyoritsu Women's Junior College, Assistant
  • 1973 - 1975 Kyoritsu Women's Junior College
  • 1973 - 1975 Kyoritsu Women's Junior College, Research
  • 1972 - 1973 神奈川県公害センター,研究職
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Committee career (1):
  • 1997 - 2000 日本家政学会 編集委員
Association Membership(s) (5):
日本水産学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本微生物生態学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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