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J-GLOBAL ID:200901029092603926   Update date: Aug. 03, 2022

Takahashi Hidehito

タカハシ ヒデヒト | Takahashi Hidehito
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Food sciences
Research keywords  (6): 容器詰食品 ,  レトルト ,  水産加工 ,  農産加工 ,  Marine Product Processing ,  Agricultural Product Processing
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • 2004 - 2007 食品加工残渣から高付加価値成分の抽出
  • 2004 - 2006 電子レンジ加熱で自動開封する容器における内容物開発
  • 2002 - 2004 The Development of Canned, Bottled and Retort-pouch Eryngii Mushroomus (Pleurotus eryngii)
  • 2001 - 容器詰(缶詰・びん詰・レトルトパウチ詰)エリンギの開発
  • 1995 - 1998 マイクロ波加熱による農作物のブランチング
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Papers (1):
MISC (22):
Works (7):
  • 200年前のびん詰の復刻(世界で初めてアペールが作った常温保存可能な容器詰食品の復刻)
    2004 -
  • アッペール著作本「全ての家庭への本 すなわち あらゆる食品を数年間保存する技術」の翻訳
    2000 -
  • Translated the book of the title of "The Book For All Households or THE ART OF PRESERVING ANIMAL AND VEGETABLE SUBSTANCES FOR MANY YEARS" which APPERT wrote.
    2000 -
  • 吸液性食品入り密封容器詰食品の製造方法
    1998 -
  • A Manufacturing Process of an Airtight Containered Food with Absorbent Food
    1998 -
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Education (6):
  • - 2001 Osaka Prefecture University
  • - 2001 Osaka Prefecture University
  • - 1990 Osaka Prefecture University
  • - 1990 Osaka Prefecture University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1988 University of the Ryukyus Faculty of Agriculture
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Professional career (2):
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
Awards (4):
  • 2012/11 - (社)日本缶詰協会 (社)日本缶詰協会技術賞 レトルト殺菌によるウシエビ組織の脆弱化原因の研究
  • 2007/11 - (社)日本缶詰協会 (社)日本缶詰協会技術賞 白粥の電子レンジ対応パウチにおける噴出メカニズムとその予防法
  • 2003 - (社)日本缶詰協会技術賞
  • 2001 - (社)日本缶詰協会技術賞
Association Membership(s) (2):
日本水産学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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