Rchr
J-GLOBAL ID:200901030178115140   Update date: Sep. 24, 2022

Uda Yasushi

ウダ ヤスシ | Uda Yasushi
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食品加工学 ,  食品化学 ,  Food Processing ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2003 - Recycle and utilization of usefull constituents in Food waste
  • 2001 - 食品由来の抗菌性化合物の構造と利用
  • 2001 - Structure and utilization of antimicrobial compounds in foods
  • 2000 - 食品廃棄物中の有用生理活性物質の再生利用
  • 2000 - 食品成分による胃腸内細菌の制御
Show all
MISC (104):
Books (10):
  • 地域食材大百科 第2巻 野菜編
    農山漁村文化協会 2010
  • 地域資源活用 食品加工総覧 第10巻追録第5号「ニラ」
    農山漁村文化協会 2008
  • 食品機能性の科学
    産業技術サービスセンター 2008
  • 食品機能性の科学
    産業技術サービスセンター 2008
  • 改訂 わかりやすい基礎食品分析法
    アイ・ケイコーポレーション 2007
more...
Works (6):
  • Reactive Oxygen-quenching constituents in Food Waste
    1999 - 2001
  • 第二相代謝酵素の誘導性食品成分
    1995 - 1999
  • Phase II enzyme Induction by Food Constituents
    1995 - 1999
  • 食品廃棄物中の活性酸素消去成分
    1999 -
  • 塩漬大根に生成する黄色色素の生理活性
    1996 -
more...
Education (4):
  • - 1972 Utsunomiya University
  • - 1972 Utsunomiya University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1970 Utsunomiya University Faculty of Agriculture
  • - 1970 Utsunomiya University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • Master of Agriculture (Utsunomiya University)
  • Doctor of Agriculture (The University of Tokyo)
Association Membership(s) (8):
日本環境変異原学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  Japanese Environmental Mutagen Society ,  Japanese Society for Food Science and Technology ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page