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J-GLOBAL ID:200901037807182640   Update date: Feb. 14, 2024

Arai Eiko

アライ エイコ | Arai Eiko
Research field  (3): Oral medicine ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1997 - 米の収穫時期が米飯食味にあたえる影響
  • 1997 - Effects of Harvesting Time of Rice Grains on Eating Quality of Cooked Rice
  • 1996 - 電解生成水の食品加工への応用
  • 1996 - Applications of Electrolyzed Water for Food Processing
  • 1990 - 摂取食物の物性が咀嚼運動様式にあたえる影響
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MISC (45):
Patents (1):
  • 米飯の食味改良方法及び食味改良剤
Works (4):
  • 食品用酵素剤による食味改変に関する共同研究
    2001 -
  • Joint Research on Improvement of Eating Quality of Food with Enzymes
    2001 -
  • 電解水による食味改変に関する共同研究
    1998 -
  • Joint Research on Improvement of Eating Quality of Food with Electrolyzed Water
    1998 -
Education (4):
  • - 1980 Tokyo Gakugei University
  • - 1980 Tokyo Gakugei University Graduate School, Division of Education
  • - 1978 Tokyo Gakugei University Faculty of Education
  • - 1978 Tokyo Gakugei University Faculty of Education
Professional career (3):
  • Doctor(Agriculture) (The University of Tokyo)
  • Doctor(Dentistry) (Nagasaki University)
  • Master of Education (Tokyo Gakugei University)
Work history (1):
  • Shizuoka University Faculty of Education, Home Economics Education, Faculty of Education Professor
Committee career (3):
  • 2002 - 日本調理科学会 関東支部役員
  • 2002 - 日本応用糖質科学会 編集委員
  • 2000 - 日本咀嚼学会 評議員
Association Membership(s) (8):
日本摂食・嚥下リハビリテーション学会 ,  歯科基礎医学会 ,  日本調理科学会 ,  日本咀嚼学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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