Rchr
J-GLOBAL ID:200901039477018310   Update date: May. 29, 2020

Nishiwaki Toshikazu

ニシワキ トシカズ | Nishiwaki Toshikazu
Affiliation and department:
Job title: Senior Researcher
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (6): 酵素 ,  微生物 ,  食品 ,  Enzyme ,  Microorganism ,  Food
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2010 - 2012 マイクロバブルを利用した殺菌技術の開発
  • 1999 - 2006 キノコのプロテアーゼの応用
  • 1999 - 2006 Application of Mushroom Enzyme
  • 2001 - 2004 酵母を利用した沢庵臭の除去技術
MISC (5):
Patents (3):
  • 沢庵臭の除去方法
  • マイタケを用いた高機能食品の製造方法
  • アミノペプチダーゼ及びその製造方法
Education (4):
  • - 1995 Niigata University
  • - 1995 Niigata University Graduate School of Science and Technology Life Science
  • - 1992 Niigata University Faculty of Agriculture
  • - 1992 Niigata University Faculty of Agriculture Agricultural Chemistry
Professional career (2):
  • 博士(農学)
  • 博士(農学)
Work history (4):
  • 2001 - - 新潟県農業総合研究所食品研究センター 主任研究員
  • 1995 - - 新潟県食品研究所 研究員
  • 1995 - - Research Worker,
  • Niigata Prefectural Food Research Institute
Association Membership(s) (5):
日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page