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J-GLOBAL ID:200901042169886876
Update date: Apr. 23, 2019
Tsuchiya Yoshinobu
ツチヤ ヨシノブ | Tsuchiya Yoshinobu
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Affiliation and department:
Hiroshima Institute of Technology
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Detailed information
Research field (3):
Food sciences
, Applied biochemistry
, Applied biofunctional and bioprocess engineering
Research keywords (4):
微生物培養
, ファジィ理論
, コンポスト
, 発酵制御
Research theme for competitive and other funds (4):
1993 - 1996 近赤外分光法による発酵物評価
1987 - 1995 清酒もろみ工程制御法の確立
環境バイオに関する課題
環境バイオに関する課題
MISC (3):
清酒もろみ発酵の解析. 生物工学会誌 73 373-379 (1995)
セラミックセルを用いた近赤外分光法による清酒もろみの成分測定. 生物工学会誌 76 233-237 (1996)
可視光および近赤外光による米飯の官能評価. 食品科学工学会誌 47 787-792 (2000)
Professional career (1):
工学博士 (広島大学)
Association Membership(s) (6):
日本生物工学会
, 日本醸造学会
, 化学工学会
, The Society of Chemical Engineers, Japan
, The Society for Bioscience and Bioengineering, Japan
, Brewing Society of Japan
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