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J-GLOBAL ID:200901048422871765
Update date: Sep. 24, 2022
Nakayama Reiko
Nakayama Reiko
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Research field (2):
Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
食生活
, Food Culture
Research theme for competitive and other funds (6):
シュードシリアルの調理的研究
製パン性に関する研究
天然抗酸化性物質に関する研究
Study on Cooking of Pseudocereals
Study on Breadmaking Quality
Study on Natural Antioxidants
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MISC (58):
安田 直子, 石村 哲代, 大島 英子, 大喜多 祥子, 阪上 愛子, 殿畑 操子, 中山 伊紗子, 中山 玲子, 樋上 純子, 福本 タミ子, et al. ハンバーグステーキ焼成時の内部温度(腸管出血性O157に関連して)(第5報)フライパン使用時の場合. 日本調理科学会誌. 2004. 37. 4. 366-374
Watanabe Toyoko, Ishimura Tetsuyo, Ohkita Sachiko, Oshima Eiko, Katayose Makiko, Sakaue Aiko, Tonohata Misako, Nakayama Isako, Nakayama Reiko, Higami Sumiko, et al. Internal Temperature Behavior of Baked Custard Pudding and Effects of Hot Water volume in Baking on the Rising Temperature Speed and Products. Journal of cookery science of Japan. 2004. 37. 3. 273-282
Ohkita Sachiko, Ishimura Tetsuyo, Oshima Eiko, Katayose Makiko, Sakaue Aiko, Tonohata Misako, Nakayama Isako, Higami Reiko, Higami Sumiko, Fukumoto Tamiko, et al. Internal Temperature of Beef Hamburger Steak during Cooking in an Oven (Related to Escherichia. Coli O 157 : H 7 Food Poisoning) Part 4. : A Survey of the Way of Cooking Hamburger Steak at Home. Journal of cookery science of Japan. 2004. 37. 2. 224-233
中山 玲子, 黒川 由美. 女子短大生のサプリメント利用状況と食生活について. 羽衣学園短期大学研究紀要. 2004. 40. 31-41
コーンミール添加パン製パン性および食味特性-コーンミール添加方法の影響. 羽衣学園短期大学研究紀要. 2001. 37. 67-73
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Books (1):
食品学(共著)
ミトヨ出版 1998
Education (4):
- 1983 Osaka City University
- 1983 Osaka City University Graduate School, Division of Domestic Science
- 1978 Osaka City University Faculty of Human Life Science
- 1978 Osaka City University Faculty of Life Science
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会
, 日本栄養食糧学会
, 日本調理科学会
, 日本農芸化学会
, 日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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