Rchr
J-GLOBAL ID:200901053871687590   Update date: Jul. 19, 2022

Watanabe Takayuki

ワタナベ タカユキ | Watanabe Takayuki
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Research keywords  (9): 麹菌 ,  乳酸菌 ,  耐塩性酵母 ,  耐塩性微生物 ,  みそ ,  Halotolerant lactic acid bacteria ,  Halotolerant yeast ,  Halotolerant bacteria ,  Miso
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2008 - 2010 菌株ライブラリーの構築と新規発酵食品開発
  • 秋田みその品質向上
  • Quality improvement of Akita miso (soy bean paste)
MISC (3):
Education (2):
  • Tohoku University Faculty of Agriculture
  • Tohoku University,Faculty of Agriculture
Work history (3):
  • 2000/04 - - 秋田県総合食品研究所、主任研究員
  • 1995/04 - - 秋田県総合食品研究所、研究員
  • 1985/04 - - 秋田県醸造試験場、技師
Association Membership(s) (2):
日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page