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J-GLOBAL ID:200901053881086080   Update date: Jun. 27, 2024

Hamada Yuki

ハマダ ユキ | Hamada Yuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Marine/Aquatic life sciences
Research keywords  (6): 魚介類の鮮度 ,  Histamin ,  Fish allergy and allergen ,  水産食品学 ,  水産化学 ,  Food Hygiene
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2023 - 2024 ⻑崎県産鮮魚の⻑距離流通に向けた品質保持技術の開発にかかる免疫学的手法を用 いた鮮魚筋肉中の残存血液とヒスタミン産生に関わる食品学的安全性に関する研究
  • 2006 - 2008 Studies on mechanism of burnt meat caused by seawater warming in cultured yellowtail (Seriola quinqueradita)-enzymatic approach
  • 2001 - 2003 魚類アレルゲンの分析法の確立、エピトープ解析および低減化技術の開発
Papers (15):
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Lectures and oral presentations  (1):
  • 長崎県の魚介類アレルギーとそのアレルゲン
    (日本臨床皮膚科医会総会・臨床学術大会 2022)
Professional career (2):
  • (BLANK) (Tokyo University of Fisheries)
  • (BLANK) (Tokyo University of Fisheries)
Awards (1):
  • 2004 - 平成16年度日本水産学会奨励賞
Association Membership(s) (3):
日本アレルギー学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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