Rchr
J-GLOBAL ID:200901055473947290   Update date: Jan. 17, 2024

Yamauchi Kiyoshi

ヤマウチ キヨシ | Yamauchi Kiyoshi
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (2): Animal production science ,  Food sciences
Research keywords  (4): 食品科学 ,  畜産物利用学 ,  Food Science ,  Animal Products Science & Technology
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 魚類の生体内脂質過酸化とその防止
  • 動物性食品の共役リノール酸と生成要因
  • 食肉・肉製品の脂質酸化とその防止
  • ┣DBIn Vivo(/)-┫DB Lipid Peroxidation and Its Prevention in Fish
  • Conjugated linoleic acid and its formation factor of foods of animal origin
Show all
MISC (40):
Books (2):
  • 肉の科学(沖谷明紘編)
    朝倉書店 1996
  • Meat Science(A.Okitani, ed.)
    Asakura Shoten 1996
Works (7):
  • Development of techniques for making pellet feed from shochu distiller by-product for growth of local industry and maintenance of earth enviroment.
    2002 -
  • 地域発展基盤の整備および地球環境の保全に役立つ焼酎粕ペレット飼料の製造技術開発
    2002 -
  • Development of techniques for making pellet feed from shochu distiller by-product for growth of local industry and maintenance of earth enviroment.
    2002 -
  • 農林水産未利用副生物の利用開発に関する研究
    1992 -
  • Studies on An Effective Utilization of Agricultural By-Products
    1992 -
more...
Education (4):
  • - 1966 Kyushu University
  • - 1966 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1961 University of Miyazaki Faculty of Agriculture
  • - 1961 University of Miyazaki Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 1974 - 日本食肉研究会 編集委員,評議員
Awards (1):
  • 1991 - (財)伊藤記念財団優秀研究者賞
Association Membership(s) (8):
フリーラジカル学会(Society for Free Radical Research,International) ,  日本過酸化脂質・フリーラジカル学会 ,  日本畜産学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  米国食肉学会(American Meat Science Association) ,  日本食肉研究会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page