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J-GLOBAL ID:200901056436432384   Update date: Sep. 06, 2022

Tsuji Hideaki

ツジ ヒデアキ | Tsuji Hideaki
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (4): 食品科学・栄養科学 ,  応用微生物学・応用生物化学 ,  Food Science and Nutritional Science ,  Applied Microbiochemistry and Applied Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2004 - 2008 食品における血糖値上昇抑制効果を示すポリフェノール化合物に関する研究
  • 2004 - 2008 Investigation of polyphenol compounds in food which alleviate postpradial glucose level in blood
  • 食品中のアレルゲンの検索並びにその除去
  • ラットにおけるメチル化アルギニンによるNO産生の制御
  • 小麦におけるアレルゲンの検索ならびにアレルゲン性の解明
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MISC (45):
Books (1):
  • Immunological studies on the structure of 4-aminobenzoate hydroxylase from Agaricus bisporus (11th International symposium of Flavins and Flavoproteins)
    Walter de Gruyter 1994
Works (2):
  • 低アレルゲン化醤油の開発
    2001 -
  • Development of hypoallergenized Soy Sauce.
    2001 -
Education (4):
  • - 1977 Kyoto University
  • - 1977 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1970 Kyoto University Faculty of Agriculture
  • - 1970 Kyoto University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kyoto University)
Awards (1):
  • 2001 - 日本栄養・食糧学会賞
Association Membership(s) (3):
日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本ビタミン学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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