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J-GLOBAL ID:200901058242101266
Update date: Jan. 17, 2024
Miyahara Mitsuyoshi
ミヤハラ ミツヨシ | Miyahara Mitsuyoshi
Research field (3):
Animal production science
, Food sciences
, Thermal engineering
Research keywords (4):
thermal property
, animal products
, effective utilization
, agricultural wastes
Papers (54):
Mitsyoshi MIYAHARA, Makoto AKAO, Hidetoshi SAKURAI, Kiicchi KANAYAMA, Naoya MURAKAMI. Studies on Pork Loin Yield with Curing and Thawing Mthods. Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology. 2011. 58. 2. 62~66
宮原晃義, 櫻井英敏. 日本大学生物資源科学部における食肉科学関係の最近の研究成果. 食肉の科学. 2010. 51. 1. 103~105
宮澤悦子, 白草菜穂子, 中谷真実, 松本力, 本江一郎, 宮原晃義, 佐伯真魚, 小牧弘. ミニブタにおける代謝エネルギーの簡易測定法に関する研究. 関東畜産学会報. 2008. 58. 2
佐野智恵, 山賀あゆみ, 松本力, 櫻井英敏, 宮原晃義. 市販ドッグフードの脂質に対するα-トコフェロールの抗酸化効果. ペット栄養学会誌. 2007. 10. 1. 8〜14
Comparison of asmall volume of hypertonic saline saline solution and dextran 40 on hemodynamic alternations in conscious calves. J. Vet. Sci. 2006. 6. 2. 111ー116
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Education (1):
- 1966 Nihon University Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine
Professional career (1):
博士(農学) (日本大学)
Work history (1):
Nihon University College of Bioresource Sciences, Department of Animal Science and Resources Professor
Committee career (2):
2004/08 - 日本畜産副産物研究会 監事
1997 - 1997 関東畜産学会 理事
Association Membership(s) (6):
日本畜産学会
, 日本食品工業学会
, 日本熱物性学会
, 日本養豚学会
, 関東畜産学会
, 日本畜産副産物研究会
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