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J-GLOBAL ID:200901061201696230
Update date: Aug. 25, 2022
Sawada Takako
サワダ タカコ | Sawada Takako
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Affiliation and department:
Kansai University of Welfare Sciences
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Detailed information
Job title:
Associate Professor
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
加熱調理
, Cookery Science
Research theme for competitive and other funds (2):
1990 - 調理における味つけ
Characteristics of Cooking using Soy Sauce
MISC (8):
澤田崇子, 瀬戸美江. 野菜使用量や摂取量に影響する諸要因の検討. 家政学研究(奈良). 2017. 63. 2. 24-29
須谷和子, 志垣瞳, 池内ますみ, 澤田崇子他. NHK「きょうの料理」における煮物調理の変遷調査. 日本調理科学会誌. 2015. 48. 6. 416-426
A Study on Selling Point and Food Choice in Student's Menu Planning of Box Lunch. 2015. 6. 81-88
Seto Yoshie, Yamada Masako, Sawada Takako, Fujimoto Kenshiro. Consumption of Discretionary Foods among Female Students and Their Mothers. Science of Cookery. 2014. 47. 5. 260-266
瀬戸美江, 山田正子, 澤田崇子, 藤本健四郎. 野菜350g以上摂取のための繊切りキャベツ使用の有効性. 日本調理科学会誌. 2014. 47. 2. 90-96
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Books (1):
これからの調理学実習ー基本手法から各国料理・行事食までー
オーム社 2011
Works (1):
うすくち醤油の調理特性
2002 -
Professional career (1):
学術博士 (奈良女子大学)
Committee career (4):
2016 - 現在 日本調理科学会 近畿支部委員
2012 - 2015 日本家政学会 関西支部 役員
2010 - 2013 日本調理科学会 近畿支部委員
2002 - 2005 日本調理科学会 近畿支部委員
Awards (1):
1997 - 日本調理科学会奨励賞
Association Membership(s) (1):
日本調理科学会
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