Rchr
J-GLOBAL ID:200901061201696230   Update date: Aug. 25, 2022

Sawada Takako

サワダ タカコ | Sawada Takako
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 加熱調理 ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 1990 - 調理における味つけ
  • Characteristics of Cooking using Soy Sauce
MISC (8):
Books (1):
  • これからの調理学実習ー基本手法から各国料理・行事食までー
    オーム社 2011
Works (1):
  • うすくち醤油の調理特性
    2002 -
Professional career (1):
  • 学術博士 (奈良女子大学)
Committee career (4):
  • 2016 - 現在 日本調理科学会 近畿支部委員
  • 2012 - 2015 日本家政学会 関西支部 役員
  • 2010 - 2013 日本調理科学会 近畿支部委員
  • 2002 - 2005 日本調理科学会 近畿支部委員
Awards (1):
  • 1997 - 日本調理科学会奨励賞
Association Membership(s) (1):
日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page