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J-GLOBAL ID:200901063027289185
Update date: Sep. 22, 2022
Nagashima Toshio
ナガシマ トシオ | Nagashima Toshio
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Research field (1):
Food sciences
Research keywords (1):
Food Science and Technology
Research theme for competitive and other funds (4):
多糖分解物の食品への利用について
ヤマイモの多糖成分の性状と乾燥粉末化に関する研究
Utilization of Hydrolysed polysaccharides for Food Processing
Study on some properties of polysaccharides and drying powdered yam
MISC (40):
津久井学, 佐藤広顕, 永島俊夫, 渡部俊弘, 高野克己, 小嶋秩夫. ヤマイモの粘性糖タンパク質の性状ならびにポリペプチド鎖の構造. 日本食品科学工学会誌. 2001. 48. 8. 578-585
比重の異なるバレイショから調製したデンプンの性状について. 日本食品科学工学会誌. 2001. 48. 7. 475
ヤマイモマンナンの粘性発現の機序について. 日本食品保蔵科学会誌. 2001. 27. 3. 73
Manabu Tsukui, Hiroaki Sato, Toshio Nagashiima, Toshihiro Watanabe, Katsumi Takako, Tsuneo T. Kozima. Structure characterization of polypeptides of viscous glycoprotein from yam (Dioscorea opposita THUNB.) mucilage. Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2001. 48. 8. 578-585
Properties of starch prepared from potatoes with different specific gravity. 日本食品科学工学会誌. 2001. 48. 7. 475
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Books (1):
生物資源とその利用(共著)
三共出版 1997
Education (4):
- 1975 Tokyo University of Agriculture
- 1975 Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture
- 1971 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
- 1971 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture Department of Agricultural Chemistry
Professional career (2):
(BLANK)
(BLANK)
Work history (1):
Tokyo University of Agriculture
Committee career (1):
1995 - 日本食品保蔵科学会 理事
Awards (1):
1987 - 日本缶詰協会 逸見賞
Association Membership(s) (6):
INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGISTS
, 日本食品保蔵科学会
, 日本応用糖質学会
, 日本栄養食糧学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
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