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J-GLOBAL ID:200901063027289185   Update date: Sep. 22, 2022

Nagashima Toshio

ナガシマ トシオ | Nagashima Toshio
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (1): Food Science and Technology
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 多糖分解物の食品への利用について
  • ヤマイモの多糖成分の性状と乾燥粉末化に関する研究
  • Utilization of Hydrolysed polysaccharides for Food Processing
  • Study on some properties of polysaccharides and drying powdered yam
MISC (40):
Books (1):
  • 生物資源とその利用(共著)
    三共出版 1997
Education (4):
  • - 1975 Tokyo University of Agriculture
  • - 1975 Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1971 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
  • - 1971 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture Department of Agricultural Chemistry
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Work history (1):
  • Tokyo University of Agriculture
Committee career (1):
  • 1995 - 日本食品保蔵科学会 理事
Awards (1):
  • 1987 - 日本缶詰協会 逸見賞
Association Membership(s) (6):
INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGISTS ,  日本食品保蔵科学会 ,  日本応用糖質学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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