Rchr
J-GLOBAL ID:200901063908255984   Update date: Jun. 28, 2024

Kurita Osamu

クリタ オサム | Kurita Osamu
Research field  (2): Applied biochemistry ,  Applied microbiology
Research keywords  (6): 醸造 多糖類 ,  遺伝子工学 ,  酵母 ,  Yeast ,  Brewing ,  Microbiology
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2006 - 2008 地域天然資源の有効成分活用研究
  • 2006 - 2008 Application of natural resouces from Mie prefecture
MISC (12):
Patents (2):
  • サッカロミセス・セレビシェ及びこれを用いて製造する清酒の製造法
  • 高乳酸産生酵母及びこれを用いて製造する清酒の製造法
Works (1):
  • 中部科学技術センター研究功績賞
    2005 -
Education (4):
  • - 1983 Kyoto University
  • - 1983 Kyoto University
  • - 1980 Mie University
  • - 1980 Mie University
Professional career (1):
  • 工学博士 (名古屋大学)
Association Membership(s) (3):
日本農芸化学会 ,  日本醸造学会 ,  生物工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page