Rchr
J-GLOBAL ID:200901072040950604   Update date: Sep. 23, 2022

Matsumoto Michio

マツモト ミチオ | Matsumoto Michio
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Homepage URL  (1): http://www.toriton.or.jp/~T-sgc/
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (21): 白ネギ ,  ウメ ,  ベニズワイ ,  ドングリ ,  漬物 ,  サンショウ ,  ラッキョウ ,  ナシ ,  ワサビ ,  農産食品 ,  食品加工 ,  食品 ,  Acorn ,  Pickles ,  Japanese pepper tree ,  Allium bakeri ,  Pear ,  Horseradish ,  Agricultural food ,  Food processing ,  Food
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2010 - 2010 未利用西条柿の有効利用技術
  • 未利用西条柿の有効利用技術
  • Development of composite processed food of new special product fruit tree (Japanese apricot) Study on improvement of quality management technology for local processed marine products
MISC (11):
Patents (1):
  • 梅の加工食品及び梅の加工食品の製造方法
Education (1):
  • - 1976 Tottori University Faculty of Agriculture
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page