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J-GLOBAL ID:200901072558515146
Update date: Jan. 17, 2024
Yamashita Hideyo
ヤマシタ ヒデヨ | Yamashita Hideyo
Research field (2):
Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (4):
食品加工
, 調理科学
, Processing of Foods
, Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds (2):
煮る操作における調理科学的研究
Basic Studies on Boiling Process
MISC (71):
山下 英代, 高岩 ひろ子. 市販果実中の化学成分について-果実類の有機酸含有量・糖度・PHの測定-. 食生活研究会 食生活研究. 2003. 23. 5. 27-38
うすくち醤油の調理特性. 日本調理科学会近畿支部煮る研究分科会 うす味調味研究グループ. 2002
Yamashita Hideyo, Mori Natsuko. <Research Materials>Studies on Sodium Chloride Contents and Sensory Evaluation in Various Processed Foods : Focusing on Miso Soup. The journal of Hyogo College. 2002. 36. 115-122
Mizuno Chie, Yotsuya Miwako, Kitayama Hideko, Yamada Katsuko, Ogino Masako, Yamamoto Yumi, Uchida Mariko, Kajita Taketoshi, Ando Takao, Shono Yohoko, et al. Establishment of Consistent Gas Heating Conditions for Boiling. Journal of cookery science of Japan. 2002. 35. 3. 275-280
Yokomizo Sayoko, Yamamoto Yumi, Yamashita Hideyo, Yotsuya Miwako, Mizuno Chie, Maruyama Etuko, Ogino Masako, Hukakura Noriko, Yamada Katuko, Kawaraya Chiyoko, et al. Hardness and Sensory Evaluation of Potatoes Heated under Normal Cooking Conditions. Journal of cookery science of Japan. 2002. 35. 1. 43-48
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Books (2):
兵庫県下における麺業(共)
姫路短期大学 1964
An Investigation of Industries of Noodles in Hyogo prefecture.
1964
Works (39):
煮る分科会報告と討議
1997 -
煮る操作における調理科学的研究(第6報) -じゃがいもの官能検査(その2) 口頭発表
1995 -
煮る操作における調理科学的研究(第5報) -じゃがいもの官能検査(その(]G0001[)) 口頭発表
1995 -
Basic Studies on Boiling Process((]G0006[)) -Sensory evaluation of boild patatoes.((]G0002[))
1995 -
Basic Studies on Boiling Process((]G0005[)) -Sensory evaluation of boild palatres.((]G0001[))
1995 -
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Work history (1):
Hyogo University Faculty of Healthy Science, Department of Nutrition Management
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会
, 日本調理科学会近畿支部"煮る"研究分科会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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