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J-GLOBAL ID:200901072558515146   Update date: Jan. 17, 2024

Yamashita Hideyo

ヤマシタ ヒデヨ | Yamashita Hideyo
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食品加工 ,  調理科学 ,  Processing of Foods ,  Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 煮る操作における調理科学的研究
  • Basic Studies on Boiling Process
MISC (71):
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Books (2):
  • 兵庫県下における麺業(共)
    姫路短期大学 1964
  • An Investigation of Industries of Noodles in Hyogo prefecture.
    1964
Works (39):
  • 煮る分科会報告と討議
    1997 -
  • 煮る操作における調理科学的研究(第6報) -じゃがいもの官能検査(その2) 口頭発表
    1995 -
  • 煮る操作における調理科学的研究(第5報) -じゃがいもの官能検査(その(]G0001[)) 口頭発表
    1995 -
  • Basic Studies on Boiling Process((]G0006[)) -Sensory evaluation of boild patatoes.((]G0002[))
    1995 -
  • Basic Studies on Boiling Process((]G0005[)) -Sensory evaluation of boild palatres.((]G0001[))
    1995 -
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Work history (1):
  • Hyogo University Faculty of Healthy Science, Department of Nutrition Management
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会 ,  日本調理科学会近畿支部"煮る"研究分科会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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