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J-GLOBAL ID:200901075451635610
Update date: Sep. 28, 2022
Moriuti Yasuko
モリウチ ヤスコ | Moriuti Yasuko
Affiliation and department:
Kobe Women's Junior College Food and Nutritional Science
About Kobe Women's Junior College Food and Nutritional Science
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Detailed information
Job title:
Associate Professor
Research field (2):
Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
家政学
, Home Economics
Research theme for competitive and other funds (6):
2001 - 食材におけるレモン果汁の及ぼす影響
2001 - Effect of Lemon Juice on the Food
担子菌類の生化学的研究
消化酵素の活性検査
Biochemical study of Basidiomycetes
Examination of Digestive Enzyme Activities
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MISC (26):
田中智子, 森内安子, 逵牧子, 森下敏子. IHおよびガスコンロを用いた煮物の物性における調味料の影響. 神戸女子短期大学論攷. 2008. 53. 85-90
森内安子, 田中智子, 逵牧子, 森下敏子. 酢漬け魚肉の硬さと食味の変化. 神戸女子短期大学論攷. 2006. 51. 47-54
逵牧子, 田中智子, 森内安子, 森下敏子. 酸味物質の利用による食品中の一般細菌数の変化. 神戸女子短期大学論攷. 2005. 50. 125-132
田中智子, 逵牧子, 森内安子, 森下敏子, 茶山健二. 原料乳の異なったヨーグルトの成分組成とミネラル含量の変化. 神戸女子短期大学論攷. 2005. 50. 37-44
Tanaka Satoko, Moriuchi Yasuko, Tsuji Makiko, Morisita Tosiko. Effects of Lemon Juice and Rice Vinegar on the Hardness and Taste of Pickled Fish. Journal of cookery science of Japan. 2003. 36. 4. 382-386
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Lectures and oral presentations (7):
食品衛生実験室および調理実習室における設備の細菌汚染状況と調理器具の消毒方法について
(日本調理科学会 2006)
豆乳の配合割合によるヨーグルトの食味の変化
(日本家政学会 2005)
有機酸に浸漬した魚肉の硬さと浸漬液中の微量たんぱく質の変化
(日本家政学会 2004)
A Study of the "Sushi" Culture in Japan
(Organized by The Japan Society of Cookery 2004)
酸味物質の利用による食品中の一般細菌数の変化
(日本家政学会 2003)
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Works (1):
A Study of Walfare and Health of the Elderly in A Highly Underpopulated Area in Japan
1999 -
Professional career (1):
家政学士
Association Membership(s) (2):
日本家政学会
, 日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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