Rchr
J-GLOBAL ID:200901075451635610   Update date: Sep. 28, 2022

Moriuti Yasuko

モリウチ ヤスコ | Moriuti Yasuko
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 家政学 ,  Home Economics
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2001 - 食材におけるレモン果汁の及ぼす影響
  • 2001 - Effect of Lemon Juice on the Food
  • 担子菌類の生化学的研究
  • 消化酵素の活性検査
  • Biochemical study of Basidiomycetes
Show all
MISC (26):
more...
Lectures and oral presentations  (7):
  • 食品衛生実験室および調理実習室における設備の細菌汚染状況と調理器具の消毒方法について
    (日本調理科学会 2006)
  • 豆乳の配合割合によるヨーグルトの食味の変化
    (日本家政学会 2005)
  • 有機酸に浸漬した魚肉の硬さと浸漬液中の微量たんぱく質の変化
    (日本家政学会 2004)
  • A Study of the "Sushi" Culture in Japan
    (Organized by The Japan Society of Cookery 2004)
  • 酸味物質の利用による食品中の一般細菌数の変化
    (日本家政学会 2003)
more...
Works (1):
  • A Study of Walfare and Health of the Elderly in A Highly Underpopulated Area in Japan
    1999 -
Professional career (1):
  • 家政学士
Association Membership(s) (2):
日本家政学会 ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page