Rchr
J-GLOBAL ID:200901076673881895   Update date: Dec. 06, 2018

Ohkita Sachiko

オオキタ サチコ | Ohkita Sachiko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理学 ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 2002 - 食行動と環境保全
  • 2002 - Food Life and Protection of Natural Environment
  • 焼く調理操作
  • 菓子と食生活
  • ハンバーグステーキの焼成方法
Show all
MISC (61):
Books (6):
  • 調理科学概論
    朝倉書店 2005 ISBN:4254606257
  • 総合調理科学事典(共著)
    光生館 1997
  • ニュートータルクッキング
    講談社サイエンティフィク 1989
  • New Total Cooking
    1989
  • トータルクッキング(共著)
    講談社サイエンティフィク 1979
more...
Education (2):
  • - 1976 Nara Women's University
  • - 1976 Nara Women's University
Professional career (1):
  • Doctor of Philosophy (Nara Women's University)
Work history (6):
  • 1993 - 1999 大谷女子短期大学 助教授
  • 1993 - 1999 Ohtani Women's College, Associate Professor
  • 1980 - 1993 大谷女子短期大学 専任講師
  • 1980 - 1993 Ohtani Women's College, Assistant Professor
  • 1976 - 1980 大谷女子短期大学 助手
Show all
Association Membership(s) (5):
日本健康教育学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本調理科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page