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J-GLOBAL ID:200901078371860590   Update date: Sep. 10, 2022

Ohtsuru Masaru

オオツル マサル | Ohtsuru Masaru
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • ハーブに含まれる生理活性作用
  • 食品添加物の消化酵素に与える影響
  • 舞茸に含まれる生物活性物質について
  • Studies on the Bioactives in Herbs.
  • Effects of Food additives to Digestive Enzymes.
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MISC (19):
Books (2):
  • 食品学実験
    朝倉書店 1988
  • 食品学総論
    朝倉書店 1987
Works (3):
  • 廃棄材料を利用した新しい食材の開発
    1993 -
  • 肥満の予防及び治療用生理活性物質
    1989 - 1991
  • 高血圧,高脂質症の予防及び治療用生理活性物質
    1989 - 1991
Professional career (2):
  • (BLANK) (Kyoto University)
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 1994 - 日本栄養食糧学会 全国評議員
Association Membership(s) (5):
日本食品工業学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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