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J-GLOBAL ID:200901079858197221   Update date: Aug. 29, 2022

Ogawa Tadashi

オガワ タダシ | Ogawa Tadashi
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://food.food.kyoto-u.ac.jp/bunya31/bunya31j.html
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): Food Science ,  食品機能学
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1990 - 2004 食物アレルギーに関する研究
  • 一酸化窒素合成制御機構に関する研究
  • 食物アレルギーに関する研究
  • Regulation of nitric oxide synthesis
  • Study on food allergy
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MISC (57):
Books (4):
  • 食品アレルギー対策ハンドブック
    サイエンスフォーラム 1996
  • NOのすべて
    医学のあゆみ医歯薬出版K.K. 1996
  • 食物アレルギー
    光生館 1995
  • 生体微量元素
    廣川書店 1994
Education (4):
  • - 1969 Kyoto University
  • - 1969 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1964 Kyoto University Faculty of Agriculture
  • - 1964 Kyoto University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture
Committee career (1):
  • 2000 - 日本栄養・食糧学会 評議員、理事
Awards (2):
  • 1994 - 日本栄養・食糧学会学会賞
  • 1978 - 農芸化学奨励賞
Association Membership(s) (4):
日本生化学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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