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J-GLOBAL ID:200901098892315017   Update date: Sep. 12, 2010

Fukumoto Tamiko

フクモト タミコ | Fukumoto Tamiko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (3): Food sciences ,  Mathematical physics and basic theory ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (6): 食文化 ,  食育 ,  食品科学・栄養科学 ,  食生活 ,  Food Science and Nutritional Chemistry ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 2004 - 加熱水蒸気オーブンを用いた調理に関する基礎的研究
  • 2004 - Cookery science using the Superheated steam
  • カスタードプディング焼成時の湯量の影響
  • ハンバーグステーキ焼成時の内部温度
  • 食品物性の画像処理
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MISC (31):
Books (8):
  • ニュートータルクッキング
    講談社サイエンティフィク 1989
  • New Total Cooking
    1989
  • トータルクッキング
    講談社サイエンティフィク 1979
  • Total Cooking
    1979
  • 調理実習の手びき
    大谷女子短期大学調理学研究室 1975
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Works (2):
  • 調理文化の地域性と調理科学
    2003 -
  • regional of cooking culture and science
    2003 -
Education (4):
  • - 1991 Doshisha Women's College of Liberal Arts
  • - 1991 Doshisha Women's College of Liberal Arts Food Science
  • - 1977 Japan Women's University Department of Food and Nutrition
  • - 1977 Japan Women's University
Professional career (1):
  • (BLANK) (Doshisha Women's College of Liberal Arts)
Association Membership(s) (2):
日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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