Art
J-GLOBAL ID:200902217862853220   Reference number:04A0443426

Fish-eating Preference and Dietary Choice among Students

大学生の魚介類し好と食生活
Author (4):
Material:
Volume: 37  Issue:Page: 206-214  Publication year: May. 20, 2004 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=04A0443426&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=Y0637A") }}
JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Animal aquatic foods 
Reference (17):
  • 1) 21世紀の水産を考える会編(1993), 魚ばなれへの挑戦, 成山堂書店, 東京, 2-10
  • 2) 安部優子(1985), 若い世代における魚料理のイメージ, 思考および魚離れの原因, 福岡教育大学紀要, 35, 第5分冊, 103-113
  • 3) 健康・栄養情報研究会編(2002), 国民栄養の現状(平成12年厚生労働省国民栄養調査結果), 第一出版, 東京, 75
  • 4) 健康・栄養情報研究会編(2001), 国民栄養の現状(平成11年国民栄養調査結果), 第一出版, 東京, 71
  • 5) 健康・栄養情報研究会編(2000), 国民栄養の現状(平成10年国民栄養調査結果), 第一出版, 東京, 73
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page