Art
J-GLOBAL ID:200902278516571543   Reference number:04A0280830

Research for Preference of Konnyaku and Its Eating Habit among Female College Students and Their Mothers

女子大生とその母親のこんにゃくのし好と食行動調査
Author (9):
Material:
Volume: 14  Issue:Page: 298-308  Publication year: Mar. 31, 2004 
JST Material Number: L3330A  ISSN: 1346-9770  CODEN: NSGIFO  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=04A0280830&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=L3330A") }}
JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general 
Reference (13):
  • 石本美里. グルコマンナン配合麺による血清総コレステロール値の低下作用. 栄養食品研. 1998, 1, 59-64
  • 財団法人日本こんにゃく協会. こんにゃくを使った「中食惣菜」の消費動向についての調査報告書-女子大生の消費意向-. 2002, 1-46
  • 財団法人日本こんにゃく協会. こんにゃくの消費動向について, 調査報告書-女子大生の消費意向-. 1997, 1-67
  • 財団法人日本こんにゃく協会. こんにゃくの消費動向についての調査報告書-料理学校生の消費意向-. 1998, 1-63
  • 財団法人日本こんにゃく協会. こんにゃくレシピについての意向調査報告書-料理学校生のレシピ意向-. 1999, 1-63
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page