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J-GLOBAL ID:200901038781566492   Update date: Jan. 17, 2024

Sugahara Tatsuyuki

スガハラ タツユキ | Sugahara Tatsuyuki
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 家政学 ,  食品科学・栄養科学 ,  Home Economist ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • ミネラルウォーター類の性状
  • キノコ類の食品栄養学的研究
  • Study on Mineral Water
  • Food Nutritional Study on Mushroom
MISC (204):
Works (1):
  • 脱臭したコンニャク粉の製造方法 特許2949049(共著)
    1999 -
Education (1):
  • - 1952 東京農業教育専門学校 農芸化学科四年
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (6):
  • 1995 - 2001 International Society of Southeast Asian Agricultural Science Editorial Board
  • 1992 - 1995 日本食品科学工学会 理事,専務理事,副会長
  • 1992 - 1994 日本菌学会 編集委員
  • 日本食生活学会 会長,理事
  • 日本食品低温保蔵学会 監事
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Awards (5):
  • 2002 - 日本菌学会教育文化賞
  • 1999 - 日本食生活学会学会賞
  • 1998 - 日本清涼飲料研究会奨励賞
  • 1995 - 日本清涼飲料研究会賞
  • 1983 - 森 喜作賞
Association Membership(s) (11):
International Society of Southeast Asian Agricultural Science ,  日本食生活学会 ,  日本菌学会 ,  ビタミン学会 ,  日本食品低温保蔵学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  食品衛生学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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