Art
J-GLOBAL ID:200902289821784524   Reference number:09A1111858

米粉とデンプンの調理性

Author (1):
Material:
Volume: 42  Issue:Page: 361-365  Publication year: Oct. 20, 2009 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Flour products  ,  Confectionery 
Reference (16):
  • 農林水産省. 21世紀農政2008. 平成20年5月7日 食料・農業・農村政策推進本部決定. http://www.maff.go.jp/j/shin_nousei/pdf/all.pdf
  • 農林水産省. 米穀の新用途への利用の促進に関する法律. http://www.maff.go.jp/j/soushoku/keikaku/komeko/index.html
  • 農林水産省. 食料需給表 (平成19年度版) 活版本 (2009年3月公表). http://www.maff.go.jp/j/tokei/sihyo/index.html
  • 農林水産省. 平成20年度食料・農業・農村白書 (骨子). http://www.maff.go.jp/tokai/kikaku/hakusyo/pdf/20nogyo.pdf
  • 遠藤悦男. 調理科学誌. 1985, 22, 38
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page