Pat
J-GLOBAL ID:200903013471172847
糖衣掛け製品及びその製造方法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
高木 千嘉 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996136431
Publication number (International publication number):1997313109
Application date: May. 30, 1996
Publication date: Dec. 09, 1997
Summary:
【要約】【課題】 フルーツ味の硬質コーティングを有する糖衣掛け製品の提供。【解決手段】 糖アルコールからなる硬質コーティングをセンターとなる可食性の材料の表面に施してなり、このコーティング層に酸味料を含有させた糖衣掛け製品。
Claim (excerpt):
糖アルコールからなる硬質コーティングをセンターとなる可食性の材料の表面に施してなり、このコーティング層に酸味料を含有させたことを特徴とする糖衣掛け製品。
IPC (3):
A23G 3/30
, A23G 3/00 101
, A23G 3/20
FI (3):
A23G 3/30
, A23G 3/00 101
, A23G 3/20
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
アスコルビン酸含有糖衣物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-261075
Applicant:カネボウフーズ株式会社
-
ゼリー菓子及びその製法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-213860
Applicant:明治製菓株式会社
-
特開昭61-058540
Show all
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page