Pat
J-GLOBAL ID:200903023684920095

醗酵促進剤および醗酵乳

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (2): 青山 葆 ,  山本 宗雄
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2003173328
Publication number (International publication number):2005006540
Application date: Jun. 18, 2003
Publication date: Jan. 13, 2005
Summary:
【課題】醗酵乳中に含まれる有用菌の数を増大させると同時に醗酵乳の風味をも向上させる醗酵促進剤を提供すること。【解決手段】食用植物に含まれる繊維分を加水分解して得られる、醗酵促進剤。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
食用植物に含まれる繊維分を加水分解して得られる、醗酵促進剤。
IPC (1):
A23C9/13
FI (1):
A23C9/13
F-Term (7):
4B001AC21 ,  4B001AC30 ,  4B001AC31 ,  4B001AC32 ,  4B001BC14 ,  4B001EC01 ,  4B001EC99
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
Show all

Return to Previous Page