Pat
J-GLOBAL ID:200903025980191816
揚げパン類
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
古谷 馨 (外3名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995323292
Publication number (International publication number):1997154474
Application date: Dec. 12, 1995
Publication date: Jun. 17, 1997
Summary:
【要約】【課題】 従来とは異なる食感や外観を有し、食感および非容積を改良した揚げパン類を提供する。【解決手段】 ショ糖脂肪酸エステル、ジアセチル酒石酸モノグリセリド、コハク酸モノグリセリドのいずれか1種以上を含有して成る油脂組成物によって、揚げパン類を油ちょうする。
Claim (excerpt):
ショ糖脂肪酸エステル、ジアセチル酒石酸モノグリセリド、コハク酸モノグリセリドのいずれか1種以上を含有して成る油脂組成物によって、油ちょうされたことを特徴とする揚げパン類。
IPC (3):
A21D 8/00
, A23G 3/00 108
, A23D 9/00 506
FI (3):
A21D 8/00
, A23G 3/00 108
, A23D 9/00 506
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
-
加熱調理用油脂組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-248746
Applicant:花王株式会社
-
揚げ物用油脂組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-292280
Applicant:ミヨシ油脂株式会社
-
粉末油脂の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-214419
Applicant:ミヨシ油脂株式会社
Return to Previous Page