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J-GLOBAL ID:200903037456015960

食品保存剤及び保存方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997302762
Publication number (International publication number):1999137171
Application date: Nov. 05, 1997
Publication date: May. 25, 1999
Summary:
【要約】【課題】カットされた生食用生野菜の鮮度を保つ。【解決手段】有機酸、有機酸塩及びミョウバンが配合された水溶液であって、かつ、pHが5.0〜6.0であるカットされた生食用生野菜の保存剤及び保存方法。
Claim (excerpt):
有機酸、有機酸塩及びミョウバンが配合された水溶液であって、かつ、pHが5.0〜6.0であるカットされた生食用生野菜の保存剤。
IPC (2):
A23B 7/10 ,  A23B 7/153
FI (2):
A23B 7/10 A ,  A23B 7/156
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 食品用鮮度保持剤及び鮮度保持方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平7-304050   Applicant:日本新薬株式会社
  • 特公平7-087742
  • 酸性調味料
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平7-242369   Applicant:寳酒造株式会社

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