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J-GLOBAL ID:200903037456015960
食品保存剤及び保存方法
Inventor:
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Applicant, Patent owner:
Agent (1):
三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997302762
Publication number (International publication number):1999137171
Application date: Nov. 05, 1997
Publication date: May. 25, 1999
Summary:
【要約】【課題】カットされた生食用生野菜の鮮度を保つ。【解決手段】有機酸、有機酸塩及びミョウバンが配合された水溶液であって、かつ、pHが5.0〜6.0であるカットされた生食用生野菜の保存剤及び保存方法。
Claim (excerpt):
有機酸、有機酸塩及びミョウバンが配合された水溶液であって、かつ、pHが5.0〜6.0であるカットされた生食用生野菜の保存剤。
IPC (2):
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
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食品用鮮度保持剤及び鮮度保持方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-304050
Applicant:日本新薬株式会社
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特公平7-087742
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酸性調味料
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-242369
Applicant:寳酒造株式会社
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