Pat
J-GLOBAL ID:200903040695274243

大豆加工食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 羽鳥 修
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996168058
Publication number (International publication number):1998004905
Application date: Jun. 27, 1996
Publication date: Jan. 13, 1998
Summary:
【要約】【課題】 大豆の持つ独特の風味が損なわれず且つアレルゲンの低減化された大豆加工食品を提供すること。【解決手段】 本発明の大豆加工食品は、主要アレルゲンが50%以下に低下したアレルゲン低減型大豆を原料とすることを特徴とする。
Claim (excerpt):
主要アレルゲンが50%以下に低下したアレルゲン低減型大豆を原料とすることを特徴とする大豆加工食品。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)

Return to Previous Page