Pat
J-GLOBAL ID:200903060233354471

発酵豆乳およびその製造法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 青山 葆 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002091629
Publication number (International publication number):2003284520
Application date: Mar. 28, 2002
Publication date: Oct. 07, 2003
Summary:
【要約】【課題】 滑らかな食感と後口のすっきり感を有する発酵豆乳およびその製造法の提供。【解決手段】 低強度寒天を含有することを特徴とする発酵豆乳およびその製造法。
Claim (excerpt):
低強度寒天を含有することを特徴とする発酵豆乳。
IPC (2):
A23L 1/20 ,  A23C 11/10
FI (2):
A23L 1/20 Z ,  A23C 11/10
F-Term (11):
4B001AC03 ,  4B001AC08 ,  4B001AC31 ,  4B001BC03 ,  4B001BC14 ,  4B001DC50 ,  4B020LB18 ,  4B020LK02 ,  4B020LK05 ,  4B020LK18 ,  4B020LP18
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 飲 料
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平5-085390   Applicant:伊那食品工業株式会社
  • 乳酸発酵豆乳の製造法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平10-265876   Applicant:不二製油株式会社

Return to Previous Page