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J-GLOBAL ID:200903067134270813

食品の保存性向上剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 南條 博道
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999175916
Publication number (International publication number):2001000161
Application date: Jun. 22, 1999
Publication date: Jan. 09, 2001
Summary:
【要約】【課題】 優れた安全性と効果を有する食品用保存性向上剤を提供すること。【解決手段】 ジグリセリン脂肪酸モノエステルと、有機酸及び/又はその塩、アミノ酸及びアルコールからなる群から選択される少なくとも一種以上の成分とを含有する。
Claim (excerpt):
ジグリセリン脂肪酸モノエステルと、有機酸及び/又はその塩、アミノ酸及びアルコールからなる群から選択される少なくとも一種以上の成分と、を含有することを特徴とする食品の保存性向上剤。
IPC (4):
A23L 3/3517 ,  A23L 3/349 ,  A23L 3/3508 ,  A23L 3/3526 501
FI (4):
A23L 3/3517 ,  A23L 3/349 ,  A23L 3/3508 ,  A23L 3/3526 501
F-Term (8):
4B021MC01 ,  4B021MK01 ,  4B021MK02 ,  4B021MK18 ,  4B021MK20 ,  4B021MK21 ,  4B021MK23 ,  4B021MP01
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 食品用保存剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平5-062823   Applicant:太陽化学株式会社
  • 食品用保存剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平5-314440   Applicant:太陽化学株式会社
  • 特開平4-008273

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