Pat
J-GLOBAL ID:200903086755502739

天ぷら用小麦粉

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 有賀 三幸 (外4名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999010259
Publication number (International publication number):2000201639
Application date: Jan. 19, 1999
Publication date: Jul. 25, 2000
Summary:
【要約】【課題】 衣付き、花咲感等の外観、及びサクミ、軽み等の食感に優れた天ぷらを製造するための天ぷら用小麦粉、並びにかかる天ぷら用小麦粉を用いた天ぷら用ミックスの提供。【解決手段】 平均粒径が15〜25μmであることを特徴とする天ぷら用小麦粉;及びかかる天ぷら用小麦粉を含有する天ぷら用ミックス。
Claim (excerpt):
平均粒径が15〜25μmであることを特徴とする天ぷら用小麦粉。
F-Term (5):
4B025LB05 ,  4B025LE03 ,  4B025LG04 ,  4B025LG28 ,  4B025LK07
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
  • 揚げ物用衣組成物
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平8-222767   Applicant:日清製粉株式会社
  • カラ揚げ粉
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平5-049887   Applicant:日清製粉株式会社
  • 熱処理デュラム小麦粉
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平8-305678   Applicant:日清製粉株式会社
Show all
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • 新潟県食品研究所研究報告, 1987, 35-40

Return to Previous Page