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J-GLOBAL ID:200903096107379714
製パン用油脂組成物
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996043509
Publication number (International publication number):1997233993
Application date: Feb. 29, 1996
Publication date: Sep. 09, 1997
Summary:
【要約】【課題】 乳化剤を使用しなくても生地物性、容積比、老化性、食感等の品質を改善した製パン用油脂組成物を提供する。【解決手段】 化工澱粉、糖質分解酵素および食用油脂からなる製パン用油脂組成物。
Claim (excerpt):
化工澱粉、糖質分解酵素および食用油脂からなる製パン用油脂組成物。
IPC (4):
A21D 2/16
, A21D 2/18
, A21D 8/04
, A23D 9/00 502
FI (4):
A21D 2/16
, A21D 2/18
, A21D 8/04
, A23D 9/00 502
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (4)
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特開平4-207144
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製パン用生地改良剤及び該改良剤を用いたパンの製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-350799
Applicant:鐘淵化学工業株式会社
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特開平4-207143
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食品練り込み用油脂組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-031196
Applicant:旭電化工業株式会社
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Cited by examiner (4)