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J-GLOBAL ID:201103059138348600

食品腐敗菌の増殖抑制方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 廣田 浩一 ,  流 良広 ,  松田 奈緒子
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2002272074
Publication number (International publication number):2004105088
Patent number:3989803
Application date: Sep. 18, 2002
Publication date: Apr. 08, 2004
Claim (excerpt):
【請求項1】 リゾチームと柑橘類種子抽出物とを併用することを特徴とする、ロイコノストック(Leuconostoc)属乳酸菌又はラクトバチルス(Lactobacillus)属乳酸菌の増殖抑制方法。
IPC (4):
A23L 3/3571 ( 200 6.01) ,  A23L 3/3472 ( 200 6.01) ,  A01N 63/00 ( 200 6.01) ,  A01N 65/00 ( 200 6.01)
FI (4):
A23L 3/357 ,  A23L 3/347 ,  A01N 63/00 ,  A01N 65/00
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3) Cited by examiner (5)
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